Sablans skit....

En tråkig del:

Nu när vi haft lite tur med 500kr mer denna månad, totalt ca. 950kr att leva för. Tror ni inte bilen pajar så nu har vi totalt kostnader på bilen 3000kr vilket betyder att vi ligger back på 2050kr. Nu känns livet riktigt surt. Varför ska allt jämt kosta pengar. Tänk om inget kostade över 20 lappen vad mkt bättre allts kulle vara då. Jag skulle kunna köpa lite nya kläder framförallt. Jag behöver verkligen det, har haft dåligt med kläder innan och gått i samma kläder hela tiden inte kul när man ska gå bort och får använda samma som sist, men nu är problemet det att de kläder har ju börjat gå söder för jag använt dem så himla mkt. Älskar mina mysbyxor som jag har men det passar inte alltid att ha dem. Nä nu får det vara slut på detta, det finns människor som har det mkt värre men det tar på en att leva på ingenting. Förhållandet får sig verkligen en test omgång, men det funkar bra ändå vi har ju varandra och det är huvudsaken.

En rolig del:

Jag har fått bekräftat att jag kommit in på skola och nu ska jag läsa till unersköterska. Ska bli skoj att göra något, jag skulle ju vilja starta någon form av handikappsverksamhet med hästar. Därför har jag valt att läsa till undersköterska. Vill ju helst i hela världen bli djursjukvårdare men har inte betygen för det, hade jag inte kommit in till att läsa till uska hade jag valt att läsa in lite ämnen för att kanske/ev. läsa till djursjukvårdare. Men så blir inte fallet nu. Då kommer vi/jag få studiebidrag och studielån. Känns surt att ta studielån egentligen eftersom jag redan har ett lån där på ca. 100.000kr men vad fan gör man inte för att kunna leva lite. Inte kul att gå till skolan med trasiga kläder, inte kunna köpa studiemedel eller liknande.
Vi kommer ju flytta till mindre lägenhet så vi kommer får mer över för att kunna spara upp vårat lilla sparande igen. Är ju i botten nu eftersom jag inte har någon inkomst. Vi hoppas kunna dra ner studielånet när vi kommit i fatt lite med ekonomin. Framför allt hoppas jag att det finns jobb när jag är klar att det har vänt på marknaden.

Nä gott folk nu ska jag titta lite på direktsädningarna från globen horse show på svt.se

Ha en bra jobbar/arbetslös vecka.

Alla räkningar är betalda...

Japs nu är alla räkningar betalda och kvar finns ca 450 kr på kontot. Jag får ca. 500 kr i lön och det är verkligen behövligt denna månad. Det betyder ju att vi nästan har 1000 kr att leva för denna månad. Blir inga batteri denna månad om jag inte kan tigga från pappa att han köper. Eftersom vi inte har mkt pengar denna månad blir det bara nyttig billig mat saknar med att jag kommer gå ner i vikt. Ska tänkta på att träna genom promenader, pilatesboll m.m. Sålde ju en häst i tisdags och imån ska vi hämta en ny som ska gå med våra hingstföl. Nu blir det lite tvmys innan sängen väntar. Ha en bra kväll och helg.

Vad ska man göra..

Jag har precis suttit och räknat ihop alla räkningar inför betalningen... Efter alla räkningar är betalda har vi 424 kr kvar att handla mat för.. Det känns inte alls kul att veta att man inte har mer pengar framför allt nu inför julen... Tänk att pengar ska ha så stor betydelse... Jag skulle göra vad som helst för att få ett jobb som ger oss mer att leva för... Vi kommer ju flytta till mindre lägenhet men det är 3 månader tills dess det bli 3 hyror till som ska betalas... Just nu är livet skit och det är tur att vi har varandra... Ingen som vill skänka oss pengar? Eller ett jobb till mig? Jag vet ju att allt kommer att lösa sig men 424 kr räcker inte långt...

Ledsen i ögat

Idag är det en ledsam dag, sålde en av mina hästar och de tog med henne direkt. Alltid tråkigt att behöva sälja, men ett måste för att kunna utveckla möjligheterna. Lilla La Nina som jag såg kom till världen och nu lämnade mig efter 8 år tillsammans, det gör att man blir ledsen i hjärtat. Det var bra personer som köpte henne så jag är inte orolig eller jo visst är jag orolig tänk om inte de tar hand om henne som jag vill. Jag tror och hoppas hon får det bra i alla fall.

På torsdag ska jag ju köra igång med invägning och tänkandet på vad jag äter m.m. samt ev. börja träna något, vi får se. Idag ska jag bara krypa upp i soffan med täcket över mig och låta tårarna falla, imån är en ny dag.

Ha det gott, gott folk.



Älskade La Nina

Till min underbara man!!

Du är mitt liv, du är min tro, mitt hopp, och min kärlek.
Du är en låga som brinner i i mitt hjärta.
Som en låga som aldrig kommer att slockna.
Vi dansar runt lågan med fullt av kärlek och lust.
Dina vackra ögon möter mina med en magisk blick.
En kärlek så stark.
Min kärlek är allt.
Du är mitt allt.


Älskar dig!!

Full av energi !

Idag så skulle Jonas till jobbet, jag vet att han har svårt att komma upp på morgonen så jag ställde min klock på 06.00 då hinner han till jobbet. Jag hörde när hans klocka ringde vid 05.30 och sa nu får du gå upp. När min klocka ringde vid 06.00 så låg han fortfarande i sängen. Fick tjata lite på han och fick som svar jag har ju varit vaken i 30 min, varför har du inte gått upp då? Nä det är skönare att ligga och dra sig. Det är det klassiska för Jonas del att dra sig och sedan somna om och få stressa satan för att hinna. Men jag har börjat ställa min klocka så jag kan sparka upp han.

Idag gick jag upp med Jonas satte mig för att läsa tidningen och kolla över datan lite för att sedan äta frukost. Jag hade ju bestämt med pappa att vi skulle till stallet och att han åkte ute runt 9-9.30 så hinner alla äta upp sin mat. När jag var klar med frukosten var klockan bara 07.00, sen var jag så rastlös så jag åkte ut till hästarna vid 8 tiden för att hinna smörja tävlingsgrejerna tills på måndag. Sen var jag där tills 13 tiden då var stallet klart, allt var smörjt och vi hann med att fika lite mackor.

Kan ju berätta för er som inte känner mig att jag har ett stall på 6 boxplatser, vi har 5 travhästar och 1 inackoderad ponny. Vi tävlar med 1 och sen har vi 2 fölston med var sitt föl.

Jag har nog aldrig varit så här rastlös och full av energi som jag är idag och har varit på sista tiden, det känns helt underart att känna så här och jag hoppas att det håller i sig.

Igår var jag hos mor och far efter jag varit med pappa i stallet, blev ingen ridning utan jag körde hästen som ska starta på måndag i Halmstad. Hon kändes fin hade ny balans (skor) på sig och det flöt på mkt bra. Vi åt revbenen tidigare än vad vi brukar och sen var det 2 timmar kvar till Idol så jag tog mammas bil hem och duschade och sen satt jag och dreglade lite över att Martin Stenmarck var med. Jonas jobbade ju till 21 och sen tar det ju 30 min hem då blev det dobidoo innan röstningen var.

Vad ska jag göra idag då?? Det blir nog att fortsätta packa ner mina böcker som jag vet inte kommer till användning innan vi har flyttat. Hoppas att lite energi försvinner där annars blir det vill till att göra nått mer fysiskt. Ska även försöka hitta en ny design till min blogg, men får fundera ltie först.



Ha en trevlig lördag!




(p.s. Kan meddela att min efterlängtade mens har kommit för några dar sen. Vilket är underbart hoppas bara den inte håller på i evigheter utan den blir lite regelbunden nu när jag äter lite bättre. d.s.)

Lycklig !!

Idag är livet på topp. Det var längesedan jag var så här lycklig och glad, har en fantastisk man som jag älskar mer än allt annat.

Idag har det varit en bra fm i stallet för att sedan hinna hem och äta lite innan Jonas skulle i väg och jobba. Han ska jobba till 21 ikväll :( lite tråkigt men eftersom det är den enda inkomsten vi har så är jag glad ändå. Han kommer ju hem och sover i sängen :).

Ja, själv ska hoppa in i duschen snart och göra mig ren och fin tills jag ska ta promenaden till mor och far för att äta lite grillade revben ikväll. Det är lite av en tradition att äta det på fredagar med Idol eller annat bra på tv.

Idol ikväll då är det kärlekstema på schema, ska bli kul att se hur det går för dem denna gång det är ju en del bra låtar med.

Jag känner mig så otroligt pigg och det var längesedan jag kände så. Jag orkar mer mycket bättre humör..

Pappa ringde och frågade om jag ville med till stallet igen och jag bestämde mig för att göra det. Solen skiner ju idag och inte jätte kallt heller så det blir en tur till dit. Ska nog rida lite eller motionera på annat vis.

Ha en bra fredagskväll!!

Tack till er som läser och "peppa mig" kommenterar mina inlägg. Alltid kul med respons.

Torsdag 19 November ¤ uppdaterad ¤

Idag har det städats och packats hemma. Nu nalkas det snart iväg för att kolla på en lägenhet *håller tummarna* att den ser bra ut. Den ligger ju bra till allt så det vore ju toppen om det passar oss.

Jag känner mig nöjd med att komma in i fas med att äta lite oftaren än vad jag gjort tidigare. Förr en vecka sen åt jag ingen frukost kunde ta en macka som 11 fika sen väntar på att mannen ska komma hem efter 16.30 då var jag hungrig som tusan mkt mat på tallriken sen inget mer den dagen.
Idag äter jag frukost, ett mellanmål framåt 12-13 tiden, sen mat vid 16.30 och ev lite te och macka till kvällen känner mig mkt piggare än vad jag gjort innan och Jonas säger att jag blivit piggare och är på bättre humör. Jag vet att det inte är optimalt det jag äter nu och på de tider men jag känner att jag måste vänja mig in med detta först för att sedan kunna lägga till mer måltider på dagen.
Jag äter inte lika stora portioner längre, dricker mer vatten på dagarna (har flaskor fyllda i kylen). Jag har aldrig varit en hejjare på att laga mat tycker det är extremt tråkigt och ointressant men 3 dagar i rad har jag gjort maten så den är klar till 16.30 istället för att Jonas ska börja göra maten då (jag har ju den klar till Unga Mödrar), kan tillägga att vi alltid har någon grönsak på tallriken. Morötter är gott till det mesta och en av de billigare sorterna.

Nu ska jag göra mig klar till lägenhetstitten.


¤ Uppdatering ¤
Nu ha vi varit och tittat på lägenheten. Vi har bestämt oss för att ta den. Den har ju varit den största kvadrat mässigt. Det var en rätt så stor hall till höger var sovrummet med många garderober (inget vi har nu, men som vi har haft krav på nya lyan), efter det var köket oj, oj, oj säger jag bara, det var gammalt med inga raka vinklar någonstans typ men det var mysigt. Det som vi ska kolla upp där är om vi kan få skåpsluckorna om målade. De är knallgula. Rakt fram i från ytterdörren är badrummet. Inte sveriges snyggaste men det fanns badkar vilket jag har saknat. Till vänster var vardagsrummet med balkong ska bli skönt att slippa ha den i sovrummet.
Så nu blir det till att börja packa så man kan flytta smidigt sen när det är dax.

Ha en bra kväll

Mitt liv...

Jag 26 år och är lyckligt gift med Jonas. Vi bor just nu i 3:a men som vi har sagt upp då vi inte har ekonomi för den utan är nu på jakt efter en 2:a som förhoppningsvis bli billigare ska iväg och titta på en idag på 63 kvm bor i dag på 76 kvm. Vi måste vara ute ur lägenheten senast 28/2. Vi träffades över internet, Jonas försökte få kontakt med mig på en sidan men jag var inte intresserad då utan det var via e-kontakt som vi lärde känna varandra efter många prat och skrivningar till varandra nätterna långa var det dax för en träff. Efter den träffen är det vi.

Barnlöshet
Vi har inte kört skyddad utan skulle jag bli gravid så skulle vi bara bli glada, men efter några års försök utan att det tog sig så bestämde vi för att göra en utredning. Vi gick in med inställningen att vi är ju unga det är säkert inget som är fel vi har väl bara inte tajmat. Jonas fick lämna spermaprov vilket var ok och jag fick genomgå en undersökning också och det visade sig att jag led av (ev.) PCO-S hade många, många små äggblåsor. Jag har ju inte haft någon som helst regelbundenhet i menstruationen sedan -07 och kan ha upp till flera månader utan för att sedan blöda i över en månad. Jag fick recept på att ta 3 kurer provera (gulkroppshormon) för att "rensa" ut kroppen. Det var ju skönt att veta när den skulle komma men vilken värk jag fick när den väl kom kunde knappt röra mig. Vi fick som svar av Susanne Damm (Karolina Kliniken) att jag skulle gå ner i vikt för att då skulle vi nog lösa på egen hand. Vi skulle på återbesök 6 månader senare då skulle jag gått ner 15 kg för att kunna få fortsatt hjälp. Jag var mentalt inte redo för detta med att gå ner i vikt, utredning, skola m.m. så det blev i stort sett pannkaka av det hela. Jag gick ner 5 -8 kg och ligger kvar på den nivån fortfarande. Nu känner jag mig redo har hunnit smälta att det var något som var fel men det går att lösa. Jag kommer att satsa helhjärtat på att gå ner i vikt och må bättre för att sen när ekonomin blivit lite bättre ta tag i barnlösheten och kontakta en klinik för hjälp på nämre håll som Karolina Kliniken kunde rekomendera. För att få fortsatt hjälp måste jag ha ett BMI under 35 och jag har en bit kvar tills dess.

Jag har haft det svårt med alla vänner som blir gravida hit och dit och har mått psykiskt dåligt, varit deprimerad och hade ingen som helst lust till närhet med min man och varje gång han nämde nått som att man kan öva under tiden gjorde mig bara mer ledsen. Men nu när jag verkligen har kunnat prata ut om mina känslor för min man så är allt mkt bättre. Han känner ju samma som jag. Vi kommer att lyckas, kanske bara tar lite längre tid.

Jag har utnyttjat proverakuren en 3 period till men det har inte hjälpt och det är verkligen inte kul att äta dem och få sådan mensverk som jag får men kommer nog att starta en kur till i december om den inte kommit då. Sista var i slutet av september.

Datum:

21/10 2006     Vi blev ett par.

21/4 2007       Vi förlovade oss.

26/7 2008       Vi gifte oss.

10/12 2008     Vi var på utredning.

8/4 -2009        Vi skulle på återbesök.

Onsdagen den 18 november..

Nu är det 4:e dagen och jag försöker äta frukost vilket jag aldrig gjort innan men det har fungerat bra. Jag har gått upp när min man åker till jobbet och pular lite sen blir det frulle och sen rullas det mot stallet. I stallet blir det oftast lite fika iform av en macka och vatten. Hemma sen framåt 13 tiden blir det lite frukt samt förberedande till maten som blir när mannen kommit hem från jobbet. Idag blir det kassler, vad det blir till vet jag inte än. Några tips ?

Har ju sagt att jag skulle återkomma med aktivitet 2 och 3 så här kommer 2:an:

Aktivitet 2 - Min Motivationsgrad:

Min vinst mer att gå ner i vikt?

Jag kommer att orka mer samt kunna utföra mer aktiviteter som jag gärna vill testa på.

Jag kommer att må bättre och bli mer hälsosammare.

Jag kommer att minska risken för sjukdomar.

Jag kommer förhoppningsvis få bukt på min menstruation som inte är minsta regelbunden idag delvis på grund av PCO-S.

Vad kommer det "kosta", vilka uppoffringar kan jag göra
?

Det som kan kosta är speciell mat och eventuellt träningsredskap eller gym.

Jag kommer att få ”offra” tiden framför TV:n och datorn. (Om man nu kan kalla det uppoffring).

Vad ökar mina chanser att lyckas
?

En fantastisk man som stöttar mig i vått och torrt.

Men även vänner och familjs stöd kommer att behövas.

Vad skulle kunna hindra mig från att lyckas
?

Att jag tappar mitt fokus och vilja.

(Att min man ger med sig när jag tjatar att jag är sugen på något sött och gott.)

Min motivationsgrad 1-5
?

4,5

Är jag redo för det här
? (där fanns det två alternativ)

JA
, jag vill köra igång NU!

NEJ
, jag behöver mer tid att förbereda mig

 

Jag tänker vänta med den riktiga starten tills jag har batteri i vågen för att verkligen se om min fokus och vilja följer min planering. Så nu blir det till att kämpa vidare med att få rutin på när jag ska äta och vad jag ska äta. Sen även att få in lite mer motion på schemat.

Får återkomma med aktivitet 3 när jag har vågen så jag vet vilken vikt jag ska utgå ifrån.

 

JAG VILL, JAG SKA, JAG KAN


Första, andra, tredje...

Idag är det tredje dagen på det nya livet och det funkar bra. Jag har dock inte börjat köra passen efter boken.

Första dagen då var jag på aktivitetsdag med Rambo (hund) vi var ute och gick i 3 timmar med lite övningar på vägen. Det var uppför konstant dit och lite mer nerför på hemvägen. Det var jättekul men jag var mör i kroppen när jag klev ur bilen hemma, så det blev en tidig kväll men vad gör det passerade 10 000 steg så jag var mer än nöjd.

Andra dagen var en dag i stallet med lite träning med Rambo först. Sen var det bara till att sätta igång hemma med diskandet, förbereda maten, städa, fixa tvätt med m.m.  Jag passerade inte 10 000 sträcke igår men nästan eller jag gjorde nog det efter träningen i sängen x2... Hihihi... Har inte ätit eller druckit onyttigt utan bara vanligt kranvatten.

Idag blir det stallet först sen blir det ett pass styrketräning och ev. en lite stavpromenad.

Ha en bra dag.

Återkommer i kväll med aktivitetssvaren jag har svarat på.

Dagen D

Dagen D började inte som jag tänkt mig...batterierna till vågen var kaput så nu kunde jag ju inte väga in mig.. ska se om jag kan väga mig hos mor och far...

På fm blir det stallet (då ska även hantlarna med hem), sen blir det en snabb lunch då det är Aktivitetsdag med Rambo (mor och fars hund) för första gången ska han vara med på något där man träffa massa andra hundar.. ska bli spännande.. beroende på hur mkt vi går och så där blir det väl en promenad med stavarna och lite hantlar som avslut.. känner mig motiverad till 110 % så nu jäklar...

Återkommer i em eller kväll med dagen..


Aktivitet 1 (delar av)

Så här ser min bok ut som jag från och med söndag SKA följa..

Nu blir det till att hämta hem hantlarna som är i stallet..

 

Aktivitet 1 - Mina Mått:

Datum: 10/11

Min midja är
: 108,5 cm

Min rumpa är: 116 cm

Höger lår är: 71,5 cm

Vänster lår är: 71 cm

Höger överarm är: 34 cm

Vänster överarm är: 35,5 cm

Höger vad är
: 43,5 cm

Vänster vad är
: 43,5 cm

Det är vad vi mätte fram den 10 nov... varför det kan diffa på höger och vänster sida kan beror på att vi inte mätt på samma ställe på båda sidorna, utan vi har tagit efter något märke på kroppen för att det ska vara lättare att mäta på samma ställe...

Jag var "nöjd" med det vi mätte fram.. har haft en midja på 112 cm så den har ju minskat lite.. en kvinna ska ju inte ha över 80 cm så jag har en bit kvar innan jag är där.. men är fortfarande pepp till söndag.. har inte varit så peppad till att lyckas som jag är nu så nu JÄKLAR ska de ske något...

 

Träna dig ner i vikt : från XL till M med effektivt hemträningsprogram

Japp när jag tittade i bokhyllan hemma hittade jag denna bok:
Träna dig ner i vikt : från XL till M med effektivt hemträningsprogram..

Hade helt glömt bort att jag hade köpt den.. satt och bläddrade i den och har nu bestämt mig för att köra efter det som står i boken.. Det fanna olika aktiviteter som man skulle skriva ner



Aktivitet 1 - Mina Mått:

Datum:
Jag väger idag
:
Mitt BMI är
:
Min midja är
:
Min rumpa är
:
Höger lår är
:
Vänster lår är
:
Höger arm är
:
Vänster arm är
:
Höger vad är
:
Vänster vad är
:

Jag la till höger och vänster vad då jag vill ha kolla på att jag inte tränar så jag får större vader...



Aktivitet 2 - Min Motivationsgrad:

Min vinst mer att gå ner i vikt?
Vad kommer det "kosta", vilka uppoffringar kan jag göra
?
Vad ökar mina chanser att lyckas
?
Vad skulle kunna hindra mig från att lyckas
?
Min motivationsgrad 1-5
?
Är jag redo för det här
? (där fanns det två alternativ)

JA
, jag vill köra igång NU!

NEJ
, jag behöver mer tid att förbereda mig



Aktivitet 3 - Mina Mål och Delmål
Rimligt att gå ner i veckan är mellan 0,5-1 kg. Det blir på 1 månad ca. 1,7 kg, på 3 månader ca.5 kg, på 6 månader ca. 10 kg och på 12 månader ca. 20 kg.

Min vikt idag:
Min vikt om 3 månader
:
Min vikt om 9 månader
:
Målvikt: Min vikt om 1 år
:
Mina nya beteendeförändringar och prestationsmål är
:

Jag vill gå ner mer än 20 kg men jag har det som ett mål för att sedan börja om med den vikt jag har om 1 år. Vem vet kanske är nöjd med det resultatet jag har då.



Aktivitet 4 - Min puls


Datum:
Min vilopuls innan jag börjat träna
:

Datum
:
Min nya vilopuls 3 månader senare
:

Datum
:
Min vilopuls efter 6 månader
:



Jag kommer att väga och mäta mig på söndag för att börja på måndag är jättemotiverad.. Jag kommer att fylla i aktiviteterna i min blogg, vilket som jag kan känna är lite blottande men jag har bestämt mig för att göra det. Det kanske hjälpa någon annan eller ?

Jag kommer skriva i hur mitt träningsschema ser ut enligt boken åxå, kanske vad jag ätit... Jag SKA först och främst lära mig att äta oftare..äter jag frukost äter jag bara kvällsmat äter jag ingen frukost äter jag bara lunch..hmm det måste bli ändring där.. Jag behöver lära mig att stå vid spisen åxå.

Jag har redan mätt mig och börjat skriva lite i aktivitet 2 kommer föra in det senare.. Jag tror inte måtten hinner ändra sig till söndag så vi mätte mig igår..

Ha en bra dag

04.00

Vaknade vid fyra tiden idag av att magen inte var som den skulle så det var bara till att rusa till dasset och nu är jag inte trött längre, men jag ska krypa ner i sängen igen i hopp om att kunna somna om. Hade en väg dag igår trots att jag inte motionerat eller ätit jättenyttigt så hade jag gått ner -1 kg sen förra veckan. Nu ska jag ju ta tag i maten m.m. vi väntar ju på pengar så vi kan gå och handla lite så vi kan baka mer bröd. Jag ska även boka tid för en hälsoundersökning.. Det är bara det att jag ska visst tillhöra en annan privatläkare istället för vårdcentralen. Nu ska man tillhöra Dr. Olofsson.. Någon som har erfarenhet av han? I vetlanda... Vi har även sagt upp våran lägenhet så nu letar vi för fulla mugar efter något nytt med lägre hyra, vi har ju 3 månaders uppsägning. Jag har bestämt mig att jag ska börja packa lite smått för att inte behöva tänka så mkt på det. Jag har ju ett rum som jag inte har packat upp allt som var tänkt att packas upp och det kommer jag inte göra nu heller. Vi har varit och tittat på en lgh men det var bara skit och det luktade verkligen SKIT i hela huset, väntar på att ett par ska ringa tillbaka så vi kan få komma och titta på dem. Annars är allt bra. Unga mödrar går ju numera vid 16.30 istället för 18.30 det är en dum tid då jag är i stallet men missar jag så missar jag. Biggest Loser började igår säsong 4 och så är det finalavsnitt i helgen på säsong 6 ..hmm lite konstig ordning.. men jag älskar verkligen det programmet och nu ska det komma till sverige jag hoppas att det är lika bra som jag har tyckt USAs version är.. Jag gillar Jillian Michaels hårda sätt att få dem att träna lite militärisk skulle mer än gärna ha henne som personlig tränare, skulle även kunna tänka mig Bob Harper han är åxå tuff. Nu ringde min mans väckaklocka han ska iväg och jobba idag börjar kl 7. Nu ska jag nog sova en sväng till. Ha en bra tisdag!!

Lördag = godis

Nu sitter jag här har varit och handlat lite gott godis för de sista pengarna vi har typ..vi räknar med att få en tusing nästa vecka så vi kan fylla på kylskåpet... Idag har varit en bra dag.. varit lite seg men ok.. gick upp vid 7 tiden för att titta på det senaste Grey´s Anatomy...Laddar redan upp inför tisdag då nästa One Tree Hill kan ses.. det är de två serierna jag följer just nu..samt Unga Mödrar på vardagskvällarna..

Nu ska jag göra lite köttfärssås med spagetti sen blir det en lugn kväll framför tv med den lilla godisskålen och iskallt vatten i glaset...

Ha det gött min läsare...

Kram

1:a inlägget...

Det första blir ett kort och gott inlägg... Jag känner att jag behöver en blogg där jag kan få skriva av mina känslor.. Jag har varit i en down period ett tag nu men hoppas med bloggens hjälp att det ska vända lite smått...

Bloggen kommer att vara väldigt personlig och kommer att handla om t.ex.

* VIKT

* BARNLÄNGTAN

* ARBETSLÖSHETEN

* PENGAR

* NÄRA OCH KÄRA, m.m.


Det är bara en bråkdel om vad som kommer att finnas i bloggen..

Är en Glad och Positiv person som alltid vill alla väl...

Jag uppskattar om det som skrivs här stanna här... Den är endast till för att jag ska kunna skriva av mig mina känslor som jag har för stunden... Så ta inte åt dig av något, det handlar sanneligen inte om dig...kommer inte skriva några namn eller liknande...

Många Kramar



Jag kommenterar under era kommentarer.